ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

Στην «AUTO TRUST SERVICE» γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο σωστός φωτισμός του αυτοκινήτου σας. Με γνώση, εμπειρία, πιστοποιημένα ανταλλακτικά και εγγύηση εργασιών θα νιώθετε σίγουροι και ασφαλής σε κάθε περίπτωση.

 

Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των εξής λυχνίων:

  • Αλλαγή Λυχνίων Πορείας
  • Αλλαγή Λυχνίων Διασταύρωσης
  • Αλλαγή Λυχνίων Φρένων
  • Αλλαγή Λυχνίων Φλάς
  • Αλλαγή Λυχνίων Όπισθεν
  • Αλλαγή Λυχνίων Ομίχλης

 

Επιπλέον στο συνεργείο μας διαθέτουμε σύγχρονες λάμπες LED για μέγιστη ορατότητα, ασφάλεια και ποιοτική οδήγηση τη νύχτα.

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

 

Τα φανάρια του αυτοκινήτου ταλαιπωρούνται με τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες (ηλιακές ακτίνες, υγρασία) και με τα χρόνια παρατηρείται το λεγόμενο “θάμπωμα” τους.

 

Αυτή η κατάσταση προκαλεί τη φθορά του πλαστικού υλικού των φαναριών και δημιουργεί το κιτρίνισμά τους οπτικά.

 

Το θάμπωμα των φαναριών έχει άμεση σχέση με την οδηγική ασφάλεια του αυτοκινήτου καθώς το θάμπωμα προκαλεί περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα, διαστρέβλωση της ακτίνας των φώτων και υποβάθμιση της ποιότητας της οδήγησης. Επιπλέον, το θάμπωμα των φαναριών δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα στο αυτοκίνητό σας.

 

Η λύση στο θάμπωμα των φαναριών δεν είναι η αλλαγή τους, κάτι που προϋποθέτει αρκετά μεγάλο κόστος, αλλά ο καθαρισμός και επαναφορά τους χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μέσα.

 

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να αναλαμβάνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς οποιαδήποτε ερασιτεχνική προσέγγιση μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

 

Η εταιρία μας, με τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και τα κατάλληλα υλικά που διαθέτει, είναι σε θέση να αναλάβει το ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, με εγγυημένη την ποιότητα στο αποτέλεσμα, ώστε τα άλλοτε κίτρινα φανάρια του αυτοκινήτου σας να λάμπουν σαν καινούρια!

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε και προγραμματίστε σήμερα το ραντεβού σας!

Κλιματισμός A/C ΦΡΕΟΝ R134A ΑΠΟ 35€ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!

X