ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

Ο ρόλος της μπαταρίας του αυτοκινήτου είναι να θέτει τον κινητήρα σε λειτουργία όταν βάζουμε μπρος και να τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά εξαρτήματά του αυτοκινήτου με ρεύμα.

 

Η μπαταρία κάθε αυτοκινήτου έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Εκτός από αυτό, ορισμένες συνθήκες ή λάθος χειρισμοί μπορεί να μικρύνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με αποτέλεσμα να χρειάζεται η αντικατάστασή της σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

 

Για παράδειγμα, η εκτενής έκθεση της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες ή η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεινώνουν την κατάσταση μιας μπαταρίας και ίσως θα μας δώσει προειδοποιητικά σημάδια ότι χρειάζεται έλεγχο!

 

Ελάτε σε εμάς για τον έλεγχο της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και μείνετε ήσυχοι για τη σωστή ενημέρωση σχετικά με την κατάστασή της, την περίπτωση της συντήρησής της, αλλά και για την αντικατάστασή της.

 

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτου!

 

Και στο τομέα μπαταριών, το συνεργείο μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή!

 

Διατηρήστε το αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση, κάντε το πιο αξιόπιστο και ασφαλές με την πάροδο του χρόνου και βοηθήστε το να λειτουργήσει πιο σωστά και πιο φιλικά προς τον οδηγό αλλά και προς το περιβάλλον!

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε και προγραμματίστε σήμερα το ραντεβού σας!

Κλιματισμός A/C ΦΡΕΟΝ R134A ΑΠΟ 35€ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!

X